+31 10 321 66 11

Info@tuinspecialistxl.com

+31 6 39 32 53 06

Werken bij TuinspecialistXL

Welkom bij TuinspecialistXL, waar groene passie en professionele service samenkomen! Onze organisatie bloeit als een levendige tuin, en we zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die zich willen aansluiten bij ons toegewijde team. Bij TuinspecialistXL geloven we in het cultiveren van zowel prachtige tuinen als een inspirerende werkomgeving.

Alle Vacatures

Fulltime Bezorger met Rijbewijs B

Als fulltime bezorger bij TuinspecialistXL speel je een cruciale rol in het bezorgen van onze hoogwaardige veranda’s en terrasoverkappingen bij onze klanten in Nederland. Je zult verantwoordelijk zijn voor zorgvuldige leveringen en mogelijk zelfs internationale bezorgingen naar Duitsland en België.

Fulltime Medewerker Klantenservice

Als medewerker klantenservice bij TuinspecialistXL speel je een cruciale rol in het bieden van ondersteuning aan onze gewaardeerde klanten. Je zult nauw samenwerken met klanten en interne teams om ervoor te zorgen dat de behoeften van de klant worden begrepen en opgelost. Ervaring met Excel is een essentiële vaardigheid voor deze functie.

Fulltime Sales Consultant

Als Sales Consultant bij TuinspecialistXL ben je verantwoordelijk voor het identificeren en benaderen van potentiële klanten, het presenteren van onze producten en het afsluiten van deals. Je krijgt de kans om onze klanten te adviseren over onze hoogwaardige producten en de voordelen ervan.